تزریق فیلر و ژل یکی از مدرن‌ترین روش‌هایی است که در حال حاضر استفاده می‌شود. تزریق فیلر به از بین بردن چین و چروک‌ها و جوانسازی پوست کمک می‌کند. همچنین تزریق فیلر در اصلاح نقایص صورت نیز کاربرد دارد. از فیلر در حجم دهی به لب‌ها، گونه‌ها، زاویه فک و چانه استفاده می‌شود. در این مطلب می¬خواهیم به نحوه انجام فیلر بپردازیم. همچنین مزایا و معایب تزریق فیلر را نیز بررسی می‌کنیم.

یکی از مهم‌ترین موضوعات برای تمامی افراد زیبایی صورت است. در واقع زیبایی صورت اهمیتی بسیار زیاد در ظاهر افراد دارد. با گذر زمان و پی تغییراتی که در سلول‌های بدن رخ می‌دهد، پوست صورت جوانی و شادابی خود را از دست می‌دهد و چین و چروک‌ها در صورت نمایان می‌شوند. بسیاری از علائم پیری با کشیده شدن بافت صورت و کاهش حجم آن خود را به صورت خطوط اطراف بینی و دهان و فرورفتگی در برخی نقاط صورت نشان می دهند. تزریق فیلر یا پرکننده های پوستی موادی ژل مانند هستند که باعث از بین رفتن حجم از دست رفته شده و چین وچروک صورت را صاف و برطرف می کنند. علاوه بر این فرم صورت و رفع نقایص نیز از اهمیت قابل توجهی برخوردار است. ما در کلینیک پوست و زیبایی بهبویان با افراد متخصص بهترین تزریق ژل و فیلر را برای شما عزیزان انجام می‌دهیم.

فیلر چیست؟

فیلرها به پرکننده های پوستی گفته می‌شوند که به روش تزریق به صورت موضعی به زیر پوست انتقال یافته و موجب رفع عیوب و زیبا سازی مناطقی مانند لب، چانه، گونه، زیر چشم و ... می‌شوند. فیلرها یا چربی هستند که از بدن خود شخص برداشته می‌شوند و به قسمتی که نیاز به افزایش حجم دارد تزریق می‌گردند و یا به صورت آماده قابل تهیه بوده و به سادگی توسط پزشک تزریق می‌گردند. با این وجود در باور عامه فیلر همان ژل است و اغلب چربی را فیلر تصور نمی‌کنند.

البته یکی از بهترین و ماندگار ترین فیلرها، همان چربی برداشته شده از بدن است که هم عوارضی مانند آلرژی در پی ندارد؛ و هم در صورت مهارت پزشک در برداشت، آماده سازی و تزریق چربی، می‌تواند با نتایج ماندگاری همراه باشد.

تزریق فیلر با بالاترین کیفیت

کاربرد تزریق فیلرها چیست؟

فیلرها 4 کاربرد اساسی دارند که به قرار زیر می‌باشد:

  1. فیلرها با خاصیت پرکنندگی که دارند؛ می‌توانند به خوبی چین و چروک ها و خطوط چهره را پر کرده و پوشش دهند. خطوط اخم، خنده و خطوط افقی پیشانی با تزریق فیلر به خوبی کاور شده و از بین می‌روند.
  2. همچنین از این مواد برای هم سطح نمودن اسکارهای آتروفیک یا فرو رفته نیز در کنار روشهایی مانند سابسیژن می‌توان بهره برد.
  3. یکی از کاربردهای اساسی تزریق فیلر، به قرینه سازی اعضای صورت مربوط می‌شود. در بسیاری از افراد گونه ها، شقیقه یا لبها به دلایل گوناگون قرینه نیستند. تزریق فیلر می‌تواند با قرینه سازی اجزای صورت، یکی از اصول زیبایی که همان حفظ تعادل و قرینگی است را برقرار سازد.
  4. بیشترین کاربرد تزریق فیلر برای افرادی است که می‌خواهند در یک قسمت از صورت یا بدن خود حجم بیشتر و فرم بهتری را تجربه کنند. این کاهش حجم یا از ابتدا و به صورت ژنتیکی وجود داشته است یا به مرور زمان در اثر افزایش سن، کاهش وزن، سبک زندگی و ... ایجاد گردیده. در هر صورت تزریق فیلر برای این موارد می‌تواند با بهترین نتایج همراه باشد.

فیلرها به چه مناطقی تزریق می‌شوند؟

در بدن فیلرها به نقاطی مانند سینه، باسن و پشت دستها برای جوانسازی دست تزریق می‌گردند. و نقاطی در صورت که با تزریق فیلر جوانسازی می‌گردد و با افزایش حجم همراه می‌شود عبارتند از:

  • تزریق فیلر گونه، چانه، و خط فک برای کانتورینگ یا مادلینگ صورت
  • تزریق فیلر به لب
  • تزریق فیلر خط خنده
  • تزریق فیلر زیر چشم
  • تزریق فیلر خط اخم و خطوط افقی پیشانی
  • تزریق فیلر به خطوط پاکلاغی کنار چشم

مراقبت‌های لازم جهت تزریق فیلر هیالورونیک اسید

نکات زیر قبل از انجام لیزر رعایت شود:

برای آماده سازی لیزر موهای زائد پیش از اقدام شیو کنید و پس از اینکه اندازه موها به حدود 2 میلی متر رسید برای انجام لیزر اقدام نمایید.

افرادی که مشکل هورمونی دارند یا داروی خاصی مصرف می‌کنند باید حتما قبل از انجام لیزر به اپراتور اطلاع دهند.

لیزرموی زائد زمانی بیشترین اثررا دارد که ریشه موها وجود داشته باشد. بنابراین از موم انداختن، استفاده از بند یا موچین قبل از لیزر خودداری کنید.

مراقبت‌های بعد از لیزر:

  • بعد از انجام لیزر به مدت 24 ساعت از کرم سیلوریازینک اکساید استفاده نمایید و در صورت لیزر صورت استفاده از کرم ضدآفتاب فاقد رنگ ضروری می‌باشد.
  • پرهیز از تماس با نور آفتاب و سولاریوم تا چند هفته بعد از لیزر الزامی می‌باشد.
  • پرهیز از تمرینات بدنی به مدت 24 ساعت بعد از لیزر
  • اجتناب از حمام کردن به مدت 24 ساعت بعد از لیزر
  • درصورت عدم مراجعه جلسات مقرر شده طبق زمان مشخص شده و عدم رعایت مراقبت‌های توصیه شده، هرگونه مشکل بوجود آمده برعهده مراجعه کننده است.